Índia

Chennai

9 Gen

Introducció i coses a fer

Chennai és la tercera ciutat més gran de la India i la capital de l'estat de Tamil Nadu. En temps de domini britànic se li va canviar el nom, com a moltes altres ciutats. Segurament molts la coneixem millor amb aquest nom alternatiu: Madras.

No és per despreciar-la, tampoc, però no teníem massa intenció de visitar Chennai, si no fos que el nostre avió que ens portarà lluny de la India surt des d'aquí. Perquè nois, avui ja és el nostre últim dia d'estada per aquí. Ja veieu que la cosa ha passat ràpid!

Com que el nostre avió no surt fins gairebé les 12 de la nit, creiem que és una bona idea arribar aquí a mig matí o migdia i tenir una mica de temps per donar un cop d'ull per la ciutat. Especialment, hi podem trobar una sèrie de temples ricament ornamentats i pintats de colors, típics d'aquesta àrea, i amb pinta d'interessants.

Allotjament

Haurem dormit tranquilament a la vora de la platja a Mamallapuram i aquí hi arribarem ben descansats i no hi passarem cap nit.

Com arribem i marxem?

El tren que ens portarà de tornada aquí des de Mamallapuram triga al voltant de dues hores, i n'hi ha per triar i remenar. Tot i així, la nostra intenció és arribar per aquí abans del migdia. Deixarem les motxiles a la consigna de l'estació i explorarem el que poguem de la ciutat fins que sigui hora de marxar. Cap al vespre, agafarem un bus o algo que ens porti a l'aeroport, i des d'allà, a les 23.45, direm adéu a la India - o millor dit, direm fins després a la India - i partirem direcció Singapur amb un vol de Tiger Airways. Arribar a Singapur en realitat és només creuar el golf de Bengala, i només ens portarà XX minuts. Ara, amb el canvi horari, arribarem a la ciutat-estat sud-asiàtica a les 6.20 del matí.