Austràlia

Gold Coast

15 Gen

Introducció i coses a fer

Així que aquí estem! Hola mama!! (això ho diu la Tiffany, òbviament)

És el bell mig de l'estiu, i pel que diu l'experìència (que no meva), és una calor relativament similar a la de Barcelona al bell mig de l'estiu, però més intensa. És humit i cremant. I a la Tiffany li encanta... Òbviament, l'Albert i en Jett moriran, i basaran la seva vida a pocs metres de la piscina, alimentant-se de birra freda, i gelat fred, respectivament.

La Tiffany tenia 8 anys quan va venir a viure a la Gold Coast, i 14 quan se'n va tornar a Melbourne. Des de llavors, ha tornat i vingut moltes vegades a les platges daurades per visitar la familia. En Jett va néixer aquí, al Southport Hospital, el juliol de 1999.

La zona té distintivament una cultura de platja. La gent acostuma a fer vida a fora, més orgullosos dels seus jardins que de les seves cases.

També és una destinació turística de primer nivell. Potser està una mica massa explotada i tot, de fet. Resorts com Surfers Paradise combinen la platja infinita amb edificis d'apartaments i parcs temàtics que cobreixen tota la vista. El motto de Queensland, la regió on es troba és 'Bonic un dia, perfecte el següent'. Per una banda, la inmensa extensió de l'Oceà Pacífic, amb les seves platges daurades MOLT llargues. Però a mitja hora, també hi ha la zona boscosa i muntanyosa on qualsevol escandinau es podria sentir com a casa (com a casa, a l'estiu, s'entén).. tot és força encantador i molt més fresc que no pas a la costa. I no gaire més lluny, atravessant aquestes muntanyes, hi podem trobar el desert. Brisbane està a 45 minuts, així que tot està relativament a prop, tenint en compte les llarguíssimes distàncies entre ciutats a Austràlia.

Pretenem crear la nostra base a la Gold Coast, amb la Ginny i en Bill (altrament coneguts com iaia i avi). Moltes gràcies a tots dos per ser tremendament hospitalaris i preparar les nostres habitacions! Totes les fotos de la piscina fan que el viatge de dos mesos i mig valgui la pena!

Allotjament

La Ginny i en Bill (altrament coneguts com iaia i avi) ens acolliran als seus braços i casa durant aquests primers dies i, fàcilment, per un meset més. A partir d'aquí, ens haurem de buscar les garrofes!

Com arribem i marxem?

Arribarem a Brisbane a les 5.45 del matí, amb un avió de Virgin Blue procedent de Darwin. I els pares de la Tiffany diuen que ens vindran a buscar a l'aeroport alegrament. Imagina't. Això és el que deuen dir 'amor de madre'. Després dels primers moments de retrobament, finalment anirem cap a casa, a Helensvale, i descansarem com déu mana al més proper que li podem anomenar casa després d'aquest temps nomàdic.

Però això no és res, perquè després d'aclimatar-nos una mica a Austràlia, estem pensant sèriament d'adquirir una furgoneta i conduir al voltant del pais uns mesos.

Però vaja, que això ja és tema per una altra pàgina!

Si heu arribat fins aquí, moltes gràcies per la vostra paciència i interés. Esperem que aquesta pàgina hagi sigut entretinguda per tu, i us desitgem feliços viatges!