Si estàs llegint això, és probablement ja ens coneixes. O com a mínim has sentit a parlar de nosaltres. O conèixes a un dels tres. O com a mínim, heu sentit a parlar d'algú de nosaltres. Hum. És igual. Si és així doncs, per què dir res més? Bé, bàsicament perquè no parlem de nosaltres gairebé enlloc de la pàgina, i en realitat, som les estrelles de tot plegat. No ho són les destinacions, no. Ho som nosaltres. :-) Així que hem pensat en omplir les nostres fitxes.

En Jett és una geisha ninja mutant altrament conegut amb el nom de Daffyd.

La Tiffany és una gogó de 65 anys retirada. La seva carrera va ser un èxit a Las Vegas, i gràcies a això avui podem pagar tot aquest tinglado. Per cert, tot el que pugueu haver sentit sobre ella i l'Elvis és cert. Si. Fins i tot allò.

L'Albert té 28 anys i és un agent secret de l'Uzbekistan. Recorre el món amagant-se de tropes ex-soviètiques i mai serà descobert.

AVÍS IMPORTANT!

Hem fet aquesta web en 1 (UNA) setmana. Així que potser no és tot lo polida que podria. Però ho hem fet amb la millor de les intencions. Moltes gràcies per la vostra paciència.

Això no hi pinta gaire res a la versió catalana, però vaja... jo, que no tinc cap mena d'estudis mínimament avançats d'anglès, he escrit pràcticament tota la versió anglesa, donant-li unes quantes patades ben doloroses al diccionari. Espero que la gent s'ho miri amb bons ulls i pensi que sóc encantador en comptes d'un violador de la llengua de Shakespeare. De totes maneres, si se l'hi ha de donar la culpa a algú, és sens dubte a la Tiffany per no fer-ho ella mateixa.

La intenció d'aquesta pàgina és mantenir informats a tots els nostres amics i familia dels nostres plans durant aquests dos mesos i mig que passarem més o menys voltant pel món, perquè tothom, si li fa gràcia, pugui seguir-nos i, a la vegada, informar-se sobre tots aquests llocs que visitarem. Ens agradaria ser una font d'inspiració també per tothom en aquest sentit, perquè pensem que viatjar obre la ment i enriqueix el coneixement sobre el món i l'ésser humà, i pensem que no es necessita un gran pressupost per ser capaç de fer-ho.

Si teniu alguna cosa a dir sobre la web, creieu que li falta algo o li sobra algo, o penseu que alguna cosa hauria de repensar-se, si us plau no dubteu en comentar-ho al nostre email trip@weburger.com o a l'espai reservat per això en aquesta mateixa web: Interactua!

La pàgina l'ha feta l'Albert Vila en una setmana l'octubre de 2007. Que sincerament, no està gens malament!.

També m'agradaria agraïr a totes les pàgines que, amablement i sense el seu consentiment, ens han proporcionat les fotos il.lustratives per aquest lloc web. Si algú reconeix alguna foto de la qual en posseeix els drets, feu-nos-ho saber i la retirarem amb total prestesa. Tot ús que en fem és amb intencions estrictament no comercials i lucratives.

Donacions

Donacions, si. Ho heu llegit bé. Un viatge com aquest, a pesar de que intentem mantenir les despeses ajustades, és tota una inversió monetària, així que hem decidit que, amb tot el morro, podem demanar a la gent que ens ajudi, si és que voleu.

Així mateix, si us caiem molt bé i us semblem molt simpàtics i mai penseu en fer-nos un regal, us hem de dir que segurament no tenim gaire lloc on posar-lo, així que també ens serà més útil si ens transferiu uns quants diners freds i crus.

La manera més senzilla de fer-ho és a través d'internet, amb una transferència al nostre compte paypal bert29. Alternativament, podeu fer una transferència bancària tradicional a qualsevol dels nostres comptes, que són:

Si necessiteu més instruccions sobre com fer aquestes transferències, si us plau no dubteu a demanar-nos-ho a trip@weburger.com o a qualsevol dels nostres e-mails.

Moltes gràcies! :-)