Benvinguts a la pàgina del viatge que tenim previst fer entre Novembre del 2007 i Gener del 2008, on creuarem mig món des de Noruega fins a Austràlia, durant dos mesos i mig. El viatge ens portarà per 13 (o 14) països, i utilitzarem tot tipus de transports per dur-lo a terme: cotxe, avió, tren, vaixell, autobús... fins i tot esperem que camell i elefant.

El motiu no és només d'oci i descobriment, sino que ens traslladem a viure a Austràlia per un any, i aprofitant les ofertes de línees aèrees de baix cost, hem dissenyat el viatge que més s'ajustava als nostres interessos. Des d'aquesta pàgina ens podeu seguir, dia a dia, al voltant del món, aprenent una mica de cadascuna de les fascinants destinacions que visitarem.

Ens encantaria poder actualitzar la pàgina a mesura que anem viatjant. Això, però, no podem garantir-ho, degut a la més que probable irregularitat del servei d'internet a molts dels llocs on ens trobarem. Malgrat això, intentarem fer el que poguem.

Si voleu veure les fotos i comentaris del viatge les podeu trobar a bert29.blogspot.com!
La primera mànega del nostre viatge ens portarà des de la nostra residència habitual aquests últims mesos / anys, a Hamar, Noruega, fins a Granollers, ciutat natal de l'Albert. Aquesta part la farem en cotxe, carregat amb tot de trastos. Després de la nostra experiència a australàsia, d'aquí a un parell d'anys, tenim intenció de tornar a viure a Catalunya. Per això hi portem ja, aprofitant que tenim un cotxe, alguns dels nostres béns més preuats.

Creuarem Europa en poc més d'una setmana, centrant les nostres parades al voltant de la zona dels Països Baixos.

Després d'aquesta primera mànega, estarem a Granollers durant més o menys 15 dies.

De camí cap a la Índia, pararem uns dies a diversos punts de l'est mediterrani i l'Orient Mitjà.

La gran etapa del nostre viatge estarà centrada sens dubte a la India, on hi passarem unes 5 setmanes.

Finalment, a través del sud-est de l'Àsia arribarem a Austràlia, per finalment acabar el nostre viatge a la Gold Coast, on viu la mare de la Tiffany i on passarem aquestes primeres setmanes de la nostra estada a terres australs.