Austràlia

Darwin

13 Gen
14 Gen

Introducció i coses a fer

Doncs ja hem arribat! Bé! Encara no del tot, ja que el nostre punt d'entrada a Austràlia, Darwin, a la costa nord, encara està a uns bons petits milers de quilòmetres de la nostra destinació final. Però els vols des del sud-est d'Àsia sortien a compte fins aquí, així que aquí estem.
Darwin és coneguda, entre els australians, per la seva atmòsfera relaxada i ritme de vida gens estressat, així com per la calor extrema i humida que acostuma a haver-hi, especialment durant els mesos de l'estació humida tropical (casualment just ara quan hi anem, ves per on!). Es troba en plena àrea històricament aborígen, és la capital del Northern Territory, un estat australià inmens, i tota la zona està infestada de cocodrils, tan d'aigua dolça com d'aigua salada, així que si per algun motiu tenim ganes d'un banyet, tocarà fer-lo en alguna piscina!.
No hi ha, que jo sàpiga, cap ni un punt concret d'interès a Darwin, però crec que l'experiència en si serà prou interessant!

Allotjament

No tenim encara allotjament definit, però, siguent un lloc bastant popular entre motxileros, disposa d'una bona quantitat d'albergs que ens serviran ben bé. I com que no anem pas precisament a la temporada alta (ai quina calor que farà!), no dubtem pas que hi haurà lloc de sobres.

Com arribem i marxem?

De nou Tiger Airways ens portarà fins aquí, en un vol des de Singapur que arribarà aquí passades les dotze de la nit, amb lo que ens haurem d'apanyat en arribar a la ciutat una mica fora d'hores.
També marxem intempestivament, sortint en un vol nocturn allà la 1 de la matinada, amb un vol de la Virgin Pacific (o algo així), per arribar, ara si finalment, a la nostra destinació, i donant per acabat aquest viatge o, segons com es miri, aquesta etapa d'aquest viatge!