Índia

Delhi

5 Des
6 Des
7 Des

Introducció i coses a fer

La nostra entrada a la Índia, que constituirà la part principal del nostre viatge, serà a través de la seva capital, Delhi.

Totes les referències diuen que, si no has estat mai a la Índia, les primeres impressions sempre són xocants, per la de gent i caos que costa assimilar de primeres. I concretament, es veu que Delhi, en aquest sentit, és la més estressant de les entrades possibles.

Tenint aquesta informació ben present, i siguent conscients que les primeres hores / dies d'adaptació poden ser difícils, esperem gaudir sense massa estrés dels encants de Delhi en aquests breus 3 dies que ens hi esperen.

Capital del pais des de principis del segle XX, i amb una població de més de 13 milions d'habitants, Delhi és una ciutat de contrastos. Diuen que aquí pots trobar les millors compres de tota la India, i a la vegada, veure la vida més tradicional i la pobresa més crua. Pel que fa a punts concrets d'interès, tampoc n'hi falten. Els més coneguts són, probablement, la inmensa Jama Masjid, la mesquita més gran de la Índia, el Red Fort, i l'imponent minaret de Qutub. Però més que res d'això, el que de ben segur és fascinant a Delhi, odiada per alguns i adorada per d'altres, és el propi Delhi.

Allotjament

Estarem aquestes dues nits a l'hotel Namaskar, situat a la no necessàriament luxosa zona del Paharganj. Siguem honestos, la zona és bastant xocant i pobre. Alguns diuen que això és el Delhi real. D'altres diuen que és lo més lluny al Delhi real. És també la zona on es concentren la majoria d'hotels de baix pressupost de la ciutat. El que segur que és és fascinant. De l'hotel en qüestó, que no sembla en absolut cap palau, en tenim molt bones referències, i a més, per un preu molt humil, ens ofereixen venir-nos a buscar a l'aeroport, i estalviar-nos així l'haver de sortejar la munió de taxis que s'oferirien per dur-nos als hotels de la seva preferència.

Com arribem i marxem?

Arribem a Delhi a les 16.30 de la tarda mitjançant, altre cop, Jazeera Airways, procedent de Dubai. Aquests dos llocs, que poden semblar espiritualment molt lluny, no ho estan tant en un mapa, i el vol durarà només un parell d'hores.

Links externs