Catalunya

Granollers

14 Nov
15 Nov
16 Nov
. . . . . . . . . .
27 Nov

Introducciˇ i coses a fer

DifÝcilment alg˙ que llegeixi aix˛ en catalÓ no coneixerÓ ja forces coses de Granollers. Probablement molts de vosaltres hi viviu i/o hi feu vida, per˛ per exigŔncies del guiˇ, alguna petita cosa haurÚ d'explicar.

Granollers es troba 30 quil˛metres al nord de Barcelona, a una curta distÓncia de la muntanya (el Montseny i, una mica mÚs lluny, els Pirineus), a curta distÓncia del mar (la costa del Maresme), i a curta distÓncia de Barcelona, fent-lo aixÝ un lloc estratŔgic sense els inconvenients de cap dels tres.

Ara, a part d'aix˛, haurem d'afrontar-ho: Granollers Ús lleig. I avorrit. I estÓ forša mal pensat. Per˛ tot i aixÝ, Ús on he nascut i crescut i viscut gran part de la meva vida, aixÝ que jo li tinc un apreci incalculable. A mÚs a mÚs, hi corre gent de puta mare, per Granollers :-D

Hi estarem al voltant de dues setmanes, aquest cop, i no tenim massa plans. BÚ, jo personalment he d'arreglar alguns papers, fer la visita anual de rentat de dents (no sÚ si aix˛ Ús rellevant?), i fer que ens proporcionin les vacunes per la India, per˛ a part d'aix˛, no tenim massa plans.

Alg˙ comentava de la festa d'aniversari de l'Alex i l'Oscar, per˛ no n'hem sentit mÚs notÝcies, aixÝ que no la dono pas per segura. A part d'aix˛, estem oberts a tot tipus de suggeriments, aixÝ que els interessats ja podeu anar pensant. El que estÓ clar Ús que hi ha moltes ganes de veure-us a tots, i mÚs ara que, com no m'estalvieu per venir-nos a veure a AustrÓlia, passarÓ un bon temps fins que no tornem per aquestes terres.

Com segurament sabeu, tot i que em sembla que no ho hem comentat explÝcitament, en Jett no haurÓ viatjat amb nosaltres al cotxe des de Noruega. En Geir, el seu pare, amb els seus avis Tor i Olaug, volaran amb ell quan nosaltres siguem ja aquÝ, desitjosos de passar uns dies a Barcelona. Un sopar de germanor catalano-noruega tindrÓ lloc indubtablement a Can Vila un d'aquests dies. I un assessorament i guia turÝstica per les belleses de Barcelona tambÚ serÓ inevitable.

Tenim l'intenciˇ tambÚ, si el nostre amic Ori ens convida tal i com amablement va comentar en la nostra anterior visita, d'assistir a l'encontre que el meu equip, el triomfador Futbol Club Barcelona, disputarÓ contra la vÝctima propiciat˛ria del dia, el Recreativo de Huelva.

Allotjament

Els meus pares s'han canviat de casa fa poc, i allÓ serÓ on passarem aquests dies, al bell mig de Granollers. ╔s una casa ben nova per mi, aixÝ que estic bastant excitat en veure-la totalment completa i amb vida. GrÓcies doncs a la familia per la seva fantÓstica hospitalitat!

Com arribem i marxem?

SerÓ segur una alegria tremenda i, perquŔ no dir-ho, tot un alliberament, arribar sans i estalvis amb el nostre cotxe super carregat. I el que serÓ un alliberament complet serÓ descarregar-lo i poder veure-hi pel mirall del mig una altra vegada. El cotxe farÓ els seus ˙ltims serveis a les nostres persones durant aquests dies, almenys durant un parell d'anys, perquŔ el tio estÓ com un roure.

Marxarem de Barcelona el dia 28 de novembre pel matÝ, sortint de l'aeroport del Prat per comenšar la segona mÓnega d'aquest excitant viatge, la que, aquest cop si, ens portarÓ directament a AustrÓlia al cap de poc mÚs d'un mes i mig.

Links externs

Fotos tirades allÓ