Luxemburg

Luxembourg City / Ardennes

10 Nov
11 Nov

Introducció i coses a fer

Luxemburg és un pais petit. No tan petit com Andorra, però petit a fi de comptes. Personalment mai havia pensat massa en aquest pais fins ara, que a la Tiffany, ves per on, li feia gràcia visitar-lo per motius no massa concrets, i l'hem fet el punt pivotal sobre el qual dissenyar la ruta que ens portarà fins a Catalunya. Bé que havíem de triar algun o altre!

I després d'investigar una mica, sembla ser que en té bastantes, de coses a fer i veure, aquest país! Començant per la molt atractiva capital i continuant amb la zona de les Ardennes i el Mullerthal, compartida amb els països collindants, i repleta de castells, muntanyetes i boscos.

Al Gran Ducat ens hi estarem 2 dies, centrant-los en aquests punts indicats. Tot plegat està generalment format per poblets bastant petits, així que no sabem exactament quina ruta fer encara.

Per altra banda, esperem que la zona muntanyosa no sigui traïdora i no ens sorprengui amb neu! Seria tota una pena que ens obligaria a canviar radicalment els nostres plans. A veure què tal!

Allotjament

A l'estar-nos-hi dos dies, demanem una mica de comoditat! I l'hem trobada a la xarxa d'albergs juvenils de Luxemburg, que ens dónen bastantes opcions a preus ben moderats. Encara no tenim clar quina triarem, però passarem les dues nits al mateix lloc, algun poble petit com Larochette, Echternach o Beaufort.

Com arribem i marxem?

Al ser un pais petit, i al concentrar-nos en, sobretot, la zona sud-est, les distàncies entre un lloc i altre no són més grans de 20 quilòmetres, aixi que tampoc esperem conduïr massa. Spa, la nostra parada anterior, està a aproximadament 100 quilòmetres del centre del pais, que és on més o menys tenim pensat allotjar-nos.

Links externs

Fotos tirades allà