Singapur

Singapore

10 Gen
11 Gen
12 Gen

Introducció i coses a fer

Singapur, la illa-ciutat-pais, és potser el port més típic i enfeinat del sud-est d'Àsia. Situat privilegiadament entre Malàisia i Indonèsia, i creant un pont perfecte entre Àsia i Oceania, la ciutat ofereix una eclèctica barreja d'ambientacions i costums xineses, índies, malaies i colonials, tot esquitxat amb un toc de contemporaneitat i vanguarda.
Vaja, que un cop aquí, suposo que estarem una mica cansats de donar voltes, així que estem encantats de que Singapur tingui una sembla que merescuda fama de reunir el bo i millor de totes les cuines asiàtiques, ben riques i variades elles. Com que vindrem exhausts de carregar motxila per tot arreu, això ens anirà més que bé per recuperar els quilos perduts.
A part d'això, no sembla que Singapur tingui atractius gaire concrets. De totes maneres, els barris xinesos poden ser interessants (els indis suposo que ja els tindrem una mica vistos, a aquestes alçades), així com un parc / reserva pràcticament al mig de la ciutat on es poden veure, a tocar, tot tipus de bestioles tropicals.
Perquè aquí si que ens trobem al bell mig del tròpic, així que passarem una mica de calor, encara que per sort arribem en temporada seca i no serà tan-tan criminal!

Allotjament

Originalment havíem mirat un hotel barat ben maco, però com que això de Singapur ho hem acabat d'arreglar lo últim, hem vist que no anem gaire sobrats de diners, així que finalment, ben probablement haurem d'acabar a un alberg de motxileros encara més barat. I tot i així, no està concretat encara, així que ja veurem!

Com arribem i marxem?

Si a la zona de l'Orient Mitjà utilitzàvem sobretot Jazeera Airways, ara tindrem un nou company, Tiger Airways, una companyia de baix cost basada a Singapur (vaja, que per això hi venim, aquí), que ens haurà portat des de Chennai el dia 9, arribant aquí al matí local, i que també ens portarà de sortida dos dies més tard fins a l'anhelada Austràlia, on entrarem el dia 12 per Darwin.

Links externs